Lie to Me - Serial
Pagina 1 din 1
Lie to Me - Serial
Genul: Drama
Distributia: Tim Roth, Kelli Williams, Monica Raymund
Premiera: 2009
Status: On-Air
Plot: Lie To Me este un serial de televiziune american. Personajul principal este Doctorul Cal Lightman, care ajutat de colega sa Dr. Gillian Foster, detecteaza inselaciunile, minciunile oamenilor analizand limbajul corpului si microexpresiile, si isi foloseste acsete talent in favoarea clientilor sai (ca de exemplu politia). Cal si Gillian o angajeaza pe Ria, care se pare ca are un talent innascut in detectarea minciunilor. Intre cei doi se pare exista cateodata divergente, poate pentru ca Cal atrebuit sa invete tot ceea ce stie, pe cand Ria are un ochi format. Pe parcursul episoadelor, echipa rezolva diferite cazuri, de la crime la cazuri nu atat de grave. Personajul principal este bazat pe Paul Ekman, un cunoscut psiholog si expert in citirea limbajului corpului si a expresiilor faciale.
Serialul asta mi s-a parut dea dreptul genial *.*. Ideea este una abordata pentru prima data [ cel putin el nu am mai avzut nimic de genul], lucru ce m-a intrigat. Am avzut toate sezoanele [ sper sa mai fie si altele ] si imi pastrez parerea. Nu a fost genul de serial care dupa un anumt numar de episoade sa inceapa sa devina telenovela sau sa duca dieea pana la extrem. Totul decurge normal.
Puteti viziona serialul "Lie to Me": Link 1; Link 2
Verrine- Mesaje : 13
Data de inscriere : 06/12/2010
Varsta : 27
Localizare : Nowhere
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mar Mai 03, 2011 6:30 pm Scris de Mitch
» Helăăău >.<
Mar Dec 14, 2010 12:28 am Scris de Mitch
» Sugestie ^^