Naruto vs Sasuke
AShinee :: Anime/Manga :: Anime :: Naruto
Pagina 1 din 1
Naruto vs Sasuke
Vejnica intrebare...Naruto sau Sasuke?
Care credeti ca e mai puternic?Cine ar castiga intr-o lupta?
Va rog motivatii raspunsul ^.^ Thenks
Parerea mea e cam asa:
Desi initial tind sa inclin spre Sasuke, care a evoluat frumos si inca o data da dovada de capacitati analitice deosebite in lupta impotriva lui Deidara alegerea mea finala ramane Naruto. De ce?
- pentru ca Naruto nu se lasa mai prejos si isi depaseste maestrul (Jiraya-sama); in lupta cu Pain, se observa clar cat de mult a evoluat Naruto;
- pentru ca Sasuke, recent posesorul a Mangekyou Sharingan esueaza lamantabil cu al sau grup Hawk in a captura pe 8
- pentru ca Sasuke, desi a aflat ce a facut cu adevarat Itachi, se lasa manipulat de Madara; inca nu isi pretuieste radacinile si adevaratii prieteni;
Care credeti ca e mai puternic?Cine ar castiga intr-o lupta?
Va rog motivatii raspunsul ^.^ Thenks
Parerea mea e cam asa:
Desi initial tind sa inclin spre Sasuke, care a evoluat frumos si inca o data da dovada de capacitati analitice deosebite in lupta impotriva lui Deidara alegerea mea finala ramane Naruto. De ce?
- pentru ca Naruto nu se lasa mai prejos si isi depaseste maestrul (Jiraya-sama); in lupta cu Pain, se observa clar cat de mult a evoluat Naruto;
- pentru ca Sasuke, recent posesorul a Mangekyou Sharingan esueaza lamantabil cu al sau grup Hawk in a captura pe 8
- pentru ca Sasuke, desi a aflat ce a facut cu adevarat Itachi, se lasa manipulat de Madara; inca nu isi pretuieste radacinile si adevaratii prieteni;
AShinee :: Anime/Manga :: Anime :: Naruto
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mar Mai 03, 2011 6:30 pm Scris de Mitch
» Helăăău >.<
Mar Dec 14, 2010 12:28 am Scris de Mitch
» Sugestie ^^
Lun Dec 13, 2010 11:57 pm Scris de Mitch
» Kuroshitsuji
Lun Dec 13, 2010 8:53 am Scris de Verrine
» Nemultumire >.<